Rejsedagbog

Baggrund
Inden rejsen
 Praktisk
Links
Forside

11. marts
Der har været temmelig meget trafik her på pladsen i weekenden. Der er åbenbart mange, der bruger den som overnatningsplads. I øjeblikket er her en del mennesker.

Solen skinner, men det er kun 15 grader. Fint vejr til en cykeltur. Vi cykler ud mod den ø, som vi kan se fra vores vindue og opdager at øen i virkeligheden er en halvø, så vi cykler hele vejen rundt på den, på nogle meget ujævne stier. Vi kan stå derovre og kigge "hjem".

Det er en skøn cykeltur, hvor vi virkelig kan fornemme foråret. Alle træerne er ved at springe ud og fuglene synger. Det dufter af sommer og mælkebøtterne blomstrer!

Om eftermiddagen kommer en svane tæt nok på camperen, til at vi kan fodre den.

12. marts
Susan går op i byen og bliver klippet (meget kort).

Midt på dagen cykler vi uden for byen til Intermarche (et supermarked). De har lukket fordi der bliver bygget om, så vi cykler helt ud til den anden ende af byen, hvor der ligger et andet supermarked. Vi køber nogle madvarer inden vi cykler hjem gennem byen.

Det er overskyet det meste af dagen, op til 19 grader, og det blæser en del.

Ved femtiden går vi en tur, først på posthuset, men de har ikke sådan nogle konvolutter, som vi skal bruge, så vi går op til boghandelen og køber nogle.

13. marts
Det er utroligt flot vejr i dag. Temperaturen når op på 22 grader og solen skinner. I dag behøver vi intet overtøj.

Vi cykler over på den anden side af floden til byen Tain l'Hermitage. Vi cykler et stykke langs floden, så vi kan se hjem på den modsatte bred. Bagefter cykler vi igennem byen og ser kirken og torvet.

Vi cykler hjem over gang- og cykelbroen og nyder det flotte vejr resten af dagen.

14. marts
Her har vi haft en masse regnvejr i dag. Det klarer lidt op ved frokosttid, så vi går en tur op i byen for at komme på Internetcafe. Alle pc'erne er optaget, så vi går en tur på slottet i stedet for.

Om eftermiddagen blive det overskyet igen og kun 14 grader.

Vi bliver ringet op og får en glædelig nyhed: Vi har fået en lejlighed i Glostrup, som står klar til os når vi kommer hjem. Det er dejligt at få en afklaring på hvor vi skal bo, når vi vender tilbage til Danmark.

15. marts
Det regner om natten og det meste af dagen. Der kommer enkelte tordenbrag og først ved to-tiden holder regnen op og solen kigger ned gennem skyerne. Temperaturen når kun op på 12 grader.

Vi hygger os indendøre med computer og puslespil.

16. marts
I dag har vi næsten besteget et bjerg! Vi går op ad hårnålestien og kommer næsten helt op på toppen, forbi et udsigtstårn og kan se milevidt ud over Rhone-floden og byerne i området. Det går stejlt opad, men udsigten er turen værd. En fed tur, men vi bliver også godt forpustede og kinderne bliver ekstra røde.

Vi overvejer at gå turen hele vejen over bjerget, men det er en tur på 3-4 timer og så skal vi jo tilbage igen.

Bagefter går vi på grøntsagsmarked og køber friske grøntsager og jordbær inden vi går hjem gennem byen.

17. marts
I dag har vi været væk fra Danmark i 300 dage! For at fejre det
cykler Bent til bageren efter morgenbrød.

Vejret er diset, men det er vindstille og det er 15 grader. Vi kan høre en gøg kukke i det fjerne.

Vi pakker sammen og gør klar til at fortsætte til Vaison-la-Romaine i morgen.