Rejsedagbog

Baggrund
Inden rejsen
 Praktisk
Links
Forside

8. april
Vi kører til Flensburg og køber ind.

Klokken 11.30 krydser vi grænsen i solskin og er hjemme i Danmark. Det er lidt underligt at alle bilerne omkring os har danske nummerplader og det er dejligt at se alle de kendte steder

Vi kører over broen og da vi nærmer os København, kører vi allerførst igennem vores gamle kvarter i Ishøj, men ingen af vores tidligere naboer er hjemme.

Vi har ventet længe på at se vores nye lejlighed, og selv om vi først har en aftale om overtagelse i morgen, skal vi da lige forbi Glostrup og se den udefra. Vi er heldige og får alligevel mulighed for at komme ind i lejligheden og kigge. Lidt underligt at overtage en lejlighed uden at have set den først. Vi bliver heldigvis positivt overraskede, lejligheden er lys og lækker.

Ja - så er vores 323 dage i autocamperen slut. Vi har kørt 20.000 km, været igennem 13 lande og overnattet 80 forskellige steder. Vi har mødt mange pragtfulde mennesker og vi har set så mange vidunderligt smukke steder.

Det har helt og fuldt været en skøn og oplevelsesrig rejse for os begge.

Vores konklusion må være: Rejs og opfyld dine drømme, mens du kan. Vent ikke til det er for sent.

Nu skal vi så i gang med vores "nye" liv. Vi er i gang med at få vores nye lejlighed i orden og har fået alle vores møbler leveret fra opbevaring. Det meste står stadig i flyttekasser, men det går fremad.

Det har været vidunderligt at møde familie og venner igen efter så langt fravær og det er dejligt at sove i vores luksussenge igen og at kunne gå på vores eget badeværelse uden at skulle ud i kulden først. Kort sagt; vi skal nok hurtigt vænne os til et "normalt" liv igen. Det er også dejligt at være HJEMME!

Når vi er faldet lidt til ro og er kommet i orden, vil vi skrive en gang til på hjemmesiden og fortælle om vores "nye" liv.

Tak til alle interesserede, som har fulgt os på vores rejse. Sid ikke hjemme og vent, spring ud i oplevelserne!